Kövess a motiváló tartalmakért!

GY.I.K. - Szabályzat

Azon látogatók részére készítettem ezt az oldalt, akik még bizonytalanok vagy nem egyértelmű számukra valami. Ha a kihívás részleteit keresed, akkor itt találod: Start Életmód Kihívás

Még soha nem voltam személyi edzőnél? Hogy működik ez?

Ha úgy érzed, hogy edzeni szeretnél Velem, akkor a következő lépésekre számíthatsz:

1. Felkeressük egymást.
 Ezen az oldalon érdemes kitölteni a kérdőívem, ami segít elindítani, megkönnyíteni a folyamatot. Majd leegyeztetünk egy időpontot amikor személyesen tudunk találkozni. A kérdőív kitöltése után a legrövidebb időn belül keresni foglak.

2. Az első alkalom.
 Itt először egy felmérésen megyünk végig. Átbeszéljük a célokat, megmérek rajtad egy-két dolgot, majd egy bemelegítés után csinálunk pár tesztet, ahol megnézem, hogy különböző gyakorlatokra hogyan reagálsz. Ez azért fontos, hogy megfelelő intenzitású terhelést, számodra kivitelezhető gyakorlatokat és hatékony edzéstervet állíthassak neked össze. Utána még az egy órába belefér egy rövid átmozgatás, nyújtás. Lényegében itt még csak megfigyelem, hogy mire vagy képes. Ne arra készülj, hogy itt már max súlyokat kell emelned és mindenből ki kell hozd a legjobbat, itt még csak ismerkedünk és felkészülünk a hosszútávú munkára.

3. Edzésprogram.
Mindenkinek saját, rászabott programot alakítok ki a siker/célja érdekében. Egy hónap közös munka után ismételjük a méréseket és megnézzük mennyire voltunk hatékonyak. Sokféle ember, sokféle igénnyel érkezik hozzám. Természetesen ezek az igények mindig szem előtt vannak tartva. 

Milyen döntést hozzak meg? 

Arra a döntésre gondolok: Amikor végig nézel magadon. Az életeden. Majd rájössz, hogy változást szeretnél. Ez a változás, ha az egészségeddel, fittségeddel kapcsolatos akkor jó helyen jársz, mert testileg és lelkileg is nagyon pozitív változások várnak rád. Ehhez viszont tenned kell, nem is keveset. Így elengedhetetlen, hogy ez a döntés szilárd és biztos lábakon álljon. Én is mindent meg fogok tenni a céljaid elérése érdekében, de a döntést előtte neked kell meghoznod.

Fizetéssel kapcsolatban, hogy is van ez?

A terem belépője vagy bérlete a te költséged, azt neked kell kifizetni. A terem árairól itt tudtok információt szerezni. Ezen felül van a személyi edzés díja, ami lehet alkalmanként vagy bérletenként. A fizetés megegyezés kérdése. Általában edzés után közvetlenül történik a fizetés. Érdemes úgy készülni, hogy ki van számolva az összeg.

Általános szabályok a vendégek részére

Lemondás esetén:

Mindenkivel elődordulhat az, hogy le kell mondania egy időpontot, mert valami rendkívüli dolog közbejött. 
Ugyanakkor a foglalt időpontok lemondása azzal jár, hogy mástól vesszük el az időt, ami bevétel kieséssel jár. Így a következő szabály van ilyenkor érvényben: 

Egy alkalmat le lehet mondani 72 órán belül. Viszont a következő alkalommal már (bérlet esetén) levonásra kerül a lemondott alkalom. Alkalmi fizetés esetén pedig a lemondott alkalmat ki kell fizetni ahhoz, hogy folytassuk az edzéseket.

Amennyiben az edzés időpontjától számított 72 órán kívűl történik a lemondás, akkor nem történik semmi szankció.

Bérlet felhasználás:

A bérlet a kiállítástól számított 5. hétig érvényes. 

Késés:

Mivel a vendégek egymást követő idősávokban érkeznek, így nem fér bele akármekkora késés. 20 percnél több késés esetén sajnos az órát nem lehet megtartani és 72 órán belüli lemondásnak minősül. 20 percnél kevesebb késés esetén az 1 órás időtartamból kerül levonásra az idő, tehát annyival kevesebb lesz az edzés. Érdemes időben érkezni. :)

Felszerelés:

Edzésre hozd magaddal a törölköződet, italodat és váltócipődet. Ha nincs törölköző, akkor a recepción van lehetőség bérelni.

Megjegyzés:

A tapasztalat az, hogy az esetek 5%-ban szükséges szabályokra hivatkozni, a többség 95%-nak teljesen egyértelmű és el sem kell mondani ezeket, hiszen emberek vagyunk akik figyelnek egymásra. Ami a renitens 5%-ot illeti, mindenki megkapja a lehetőséget és bebizonyíthatja, hogy képes viszonozni a bizalmat. Amennyiben ez nem megy, akkor elbúcsúzunk egymástól. Fontosnak tartom azt az elvet, hogy itt azok az emberek kapjanak több figyelmet, akik tisztességesek, empatikusak és lelkiismeretesek.