Kövess a motiváló tartalmakért!

MIT KAPSZ, HA JELENTKEZEL A KIHÍVÁSRA?

EDZÉS

Heti 3 x 1 óra edzés konditeremben vagy otthon profi edzésterv alapján. Otthoni edzés minimális eszközigénnyel.

ÉTREND

Személyre szabott kalória mennyiség és makrotápanyag arány. Mellette mintaétrend és receptek.

ALVÁS

A mély, pihentető alvás elsajátítása. Regeneráció az optimális fejlődésért.

HIDRATÁLÁS

A megfelelő folyadékbevitel és ami mögötte van.

RELAXÁCIÓ

Egyéni relaxációs hanganyag és gyakorlat a stressz legyőzése érdekében.

VERSENY

Fejlődj önmagadhoz képest a legtöbbet és nyerd meg a 150.000 Ft-os fődíjat!

KÖZÖSSÉG

Saját, zárt csoportban segítek nektek és ti egymást. A program felénél fakultatívan részt lehet venni egy csapatépítő kiránduláson.


A válasz egyszerű: Tudást, motivációt, versenyt, közösséget. Hatékony edzésterveket videós segítséggel. Számodra megfelelő mintaétrendet receptkönyvvel. Hasznos tanácsokat és nélkülözhetetlen tudást alvásról és hidratálásról. Ráadásul megtanulhatsz relaxálni a hanganyagom segítségével, ami által megtapasztalhatod milyen az élet kevesebb stressz kíséretében. Ha pedig önmagadhoz képest te változol a legtöbbet, akkor megnyerheted a 150.000 Ft-os fődíjat.


TE MEG TUDOD CSINÁLNI 2 HÓNAP ALATT?

Idén május 1-jén indul az első Életmód Kihívásom. Bíztatok mindenkit, hogy vágjon bele ebbe a programba, amennyiben szeretné az életét egy egészségesebb úton elindítani. Kezdőknek, újrakezdőknek lehetőséget kínálok egy szebb, formásabb külső megjelenésre és egy magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb lelkivilág megteremtésére.

TARTS VELEM!

MENNYIBE KERÜL A START ÉLETMÓD KIHÍVÁS?

2 HÓNAPOS KIHÍVÁS, MELYBEN: EDZÉS, ÉTREND, ALVÁS, HIDRATÁLÁS, RELAXÁCIÓ, VERSENY, KÖZÖSSÉG.

 29.990 Ft.-

MEGRENDELÉS

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

INDULJ EL!

Ha megálmodtad a céljaidat és meghoztad a döntést, hogy testileg és lelkileg is egészségesebb szeretnél lenni, akkor itt a helyed. Legyen benned elég akaraterő, hogy 8 hétig következetesen betartod a kihívás szabályait. 

Majd legközelebb!

Kérlek ne jelentkezz, ha nincs lehetőséged magadra időt szánni (heti kb. 5-6 óra). Nem ezzel a programmal leszel profi testépítő vagy fitneszmodell. Mozgás és étrend tekintetében speciális igényekkel rendelkező embereknek az egyéni foglalkozásaimat ajánlom.

GYIK - KIHÍVÁS

Ha nem találsz választ a kérdésedre, kérlek írj a: starteletmodkihivas@gmail.com e-mail címre. 

1. Nekem való ez a kihívás? Miért lesz ez jó nekem?

Egy olyan csomagot állítottam össze, ami bevezet egy olyan élhető életmód világába, ahol a rendszeres testmozgás, a tudatos táplálkozás, a megfelelő alvás, a mindennapi stressz megfelelő kezelése és az optimális folyadék bevitel részévé válik az életednek.

 Valójában egy ideális világban mindenkinek hasonlóan kellene folytatnia a saját életmódját. Mégsem ez történik, mert lusták vagyunk, rossz minőségű táplálékot eszünk, nem tudunk aludni, stresszelünk egész nap és nem is iszunk elegendő folyadékot. (Tisztelet a kivételnek.) 

Nézd meg, hogy mi történik, ha változtatsz! Ahogy a START Életmód Kihívás név is sugallja ez inkább egy "belépő" az egészségesebb világba, szóval nem kell azon aggódnod, hogy te erre képtelen leszel vagy ez nem neked való. Ha van ilyen ambíciód, de nem tudod, hogyan kezdj neki, akkor bátran indulj el az általam kijelölt úton!

A fitnesz termek és a súlyzós edzések nem csak a testépítők és fitneszmodellek eszköze. Kezdőként/újrakezdőként tudom, hogy nem könnyű ebben a világban eligazodni. Erre kínálok lehetőséget.

2. Milyen célokkal lehet elindulni a kihíváson?

Fogyás, súlymegtartás, testtömeg növelés: Ezek közül lehet majd választani a jelentkezés során a kapott űrlapon.

Életmód kihívás révén nem csak testileg változhatunk az alakformálás által, hanem lelkileg is kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá válhatunk. 

Testileg - lelkileg kínálok lehetőséget a változásra.

3. Mi történik a megrendelés után? Mit kell még küldenem? Meddig tart a kihívás? 

Először kapsz egy számlát a megrendelésedről. Miután kiegyenlítetted, kapsz egy űrlapot, amit április 27-ig vissza kell küldened. Ezen az űrlapon a versenyhez és a célodhoz szükséges adatokat fogom elkérni (3 db kép rólad, mérőszalaggal mért adatok, célod, aktivitásod stb...). Május 1-ig mindenki megkapja a saját csomagját. Aznap indul a kihívás 8 héten keresztül egészen június 26-ig.

4. Speciális igényem lenne edzéssel és/vagy étrenddel kapcsolatban, lehetséges? 

Egy sok résztvevős kihívás esetén nem lehetséges egyénenként odafigyelni mindenre.

 Amit tudok biztosítani étrenddel kapcsolatban: Egyénenként kiszámolt kalóriamennyiség és makroértékek, mintaétrend, receptek, melyek nem zárnak ki semmilyen ételt.

Edzéssel kapcsolatban hasonló a helyzet: hatékony, jól bevált edzéstervekkel készülök nektek, ami nem igényel profi tudást. Az összes gyakorlat tanulható lesz videós segítséggel. Ugyanakkor egyéni igények miatt nem lesz módosítva, személyre szabva az edzésterv.

Úgy gondolom mindenki reálisan fel tudja mérni a saját helyzetét, hogy részt tud-e venni egy nagy létszámú kihívásban, ahol megoszlik a figyelem. Ha tudod magadról, hogy számodra több figyelem kell, akkor a személyi edzés a te világod.

5. Melyik csomagot válasszam? Miket tartalmaznak a csomagok konkrétan?

Sok-sok hasznos tudást: Edzéstervek videós segítséggel, étkezés személyreszabott kalóriamennyiséggel és makrókkal, alvás, relaxáció hanganyaggal és hidratálás.  

Az alaptudás kiegészül a versennyel, amely az alapján fog eldőlni, hogy önmagához képest ki az, aki a legtöbbet fejlődött. Ezért a verseny egyik részvételi feltétele az, hogy képet kell készítenünk magunkról bikiniben/fehérneműben/alsónadrágban (arc nélkül és az adatkezelési irányelveknek megfelelően kezelve). Illetve egyéb, mérőszalaggal könnyen elvégezhető mérési adatokat kell megadni egy űrlap segítségével. Ezek azért fontosak, hogy a végén a zsűri lássa képen és számokban a változás mértékét. (Illetve, ha ügyes vagy el is dicsekedhetsz vele, hogy mire voltál képes 2 hónap alatt.)

Ezenkívül idejön még a zárt Facebook csoport lehetősége. Itt fel lehet tenni a felmerülő kérdéseket, megoszthatjátok élményeiteket, segítjük egymást az utunk során. Én is a rendelkezésetekre fogok állni a csoportban. Amennyiben igény lesz rá, akkor társulhattok hozzám egy a jó kis csapatépítő kiránduláson.